HWBOT SSA Member
سلام
جناب شهریار خان و جناب سیاوش جان دستتون در نکنه واقعا خوشحال شدم.
[همه با هم]
دو دورو دو دو
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو دورو دو دو
سیاوشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------
دوستان بی وژدان از قبیل نیما جان و سعید جان اگر یه تماس می گرفتین چی می شود آخه :گریه
من از هیجان بدور موندم :گریه
واییییییییییییییییییی که الان جوگیر شدم(بعد از اتمام همه چی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
عضو VIP شهرسختافزار
خب به نظرمن بسیار بیشتر از این مبالغ حقشونه که بهشون تعلق بگیره ... ولی خب افتخار اینکه جزو سه تیم برتر بودن و از همه مهمتر به فینال راه پیدا کردن و کسب افتخار کردن از پول و این چیزا ارزشش بیشتره ... بازم تبریک ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
سلام به همه دوستان
خیلی خوشحالم که تلاش های شبانه روزی این چند ماه اخیر بچه ها و پیگیری و البته شیطنت های خاص خودشون بالاخره نتیجه داد و تونستیم به فینال مسابقات راه پیدا کنیم.
با این رکرودها فکر می کنم در فینال هم بچه ها بتونن به رتبه های بالا فکر کنن و باز هم جزو مدعی ها باشن.
خوشحالم که شهریار تونست از تجربه دوره پیش استفاده کنه.
پیشروفت و همت خود بچه ها و البته تجربه اونها و همینطور درک درست موقعیت و ماهیتی که این گونه از مسابقات داره، کمک می کنه تا هم شرکت های پشتیبان نظیز گیگابایت و آواژنگ و هم خود بچه ها، با تعاملی سازنده تر و پویا تر قدم به مسابقات و فستیوال های بعدی بگرارند.
بچه ها 6 امروز به سمت دبی پرواز دارن و ساعت 1 شب از دبی به سمت تهران پرواز می کنن. ساعت 4 صبح هم فرودگاه امام هستند
به نام آانکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
بنده نیز بابت این افتخار ارزشمند، بسیار خرسند شدم و این موفقیت را ابتدا به دو دوست عزیزمان "شهریار" و "سیاوش" و سپس به تمامی اورکلاکرهای ایرانی تبریک عرض می نمایم.
ضمن اینکه می بایست همگی ما، یک تشکر ویژه از شرکت محترم آواژنگ و علی الخصوص نماینده دوست داشتنی اشان "جناب آقای حیدری" بابت فراهم آوردن شرایط و امکانات داشته باشیم.
امیدوارم که شاهد موفقیت بیش از پیش دوستان عزیزمان در مراحل بعدی باشیم.
با تقدیم احترام
SSA Super V.I.P
چه زشت ! تویه همچین مسابقه ای شرکت می کنن دوم میشن فقط 300 دلار ؟!
پول اصلا مهم نیست ، ولی نه دیگه انقدر کم ! ..
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 22-06-10 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
سلام به همه دوستان :دي
ما اومديم :دي
1 ساعت پيش رسيديم
خيلي خستم بعد از 12 13 ساعت پرواز و سر ماخورده :دي
تبريك ميگم به همه ي دوستان اين مقام رو
از دوستاني كه واسه آماده سازي مسابقات كمك كردن تشكر ميكنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برم بخوابم كلي داستان داريم براتون بگيم كه كف كنيد :دي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خسته نباشید دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
ُسلام ... جیگر تو ... خسته نباشی کاکو ... خب میتونی واسه امنیت بیشتر داستانها رو به صورت پ.خ واسمون ارسال کنی ... چطوره ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من یکی اصلاً امنیت سرم نمیشه
عکسهای جدیدتر از بعضیها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته در لینک زیر میتونید ببینید تا زیاد بهتون خوش نگذره
Going To Change New HardWare Soon
عضو VIP شهرسختافزار
عکسی از عزیزان ما : شهریار و سیاوش در این مسابقه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks